Sorry, deze actie is inmiddels afgelopen

Studenten lezen Pallium met 50% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling een studentennummer en foto van je collegekaart bijvoegen. Kies hierboven welk abonnement je wilt.

Pallium ontvangen binnen uw instelling?

Wilt u voor meerdere personen binnen uw instelling een abonnement afsluiten op Pallium? Dat kan! Vanaf 5 personen kunnen wij een aantrekkelijke korting bieden.

Neem contact op met:

Jacqueline Reuling-Ebbenhorst, 030 6383834
jacqueline.ebbenhorst@bsl.nl

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al uw vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

Alle voordelen van een Pallium-abonnement hebben we hierboven voor u op een rij gezet. Als u het gewenste abonnement hebt gevonden gaat u via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kunt u gemakkelijk uw Pallium-abonnement afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat u het abonnement uit hoofde van uw beroep afsluit.

Pallium, over palliatieve zorg

Pallium volgt de medische en verpleegkundige ontwikkelingen op het gebied van palliatieve zorg. Daarbij is de praktijk de belangrijkste leidraad. Verdiep u met praktijkgerichte artikelen in de zorg voor stervenden.